Elektrolas bouwt verder aan afdeling in lasautomatisering

14-09-2021

Per 1 september 2021 zijn Elektrolas en ABB Robotics samen in zee gegaan. Elektrolas is nu Systeem Integrator voor ABB voor lasoplossingen in Zuid Nederland. Tijdens de Nederlandse Metaal Dagen (15 t/m 17 september 2021) zullen ABB en Elektrolas de samenwerking uitdragen.

Na de afgelopen jaren succesvol tientallen Cobot integratieprojecten afgerond te hebben, gaat Elektrolas haar klanten ook helpen met robotoplossingen in de laswerkplaats.

ABB en Elektrolas hebben beide de drive om de beste technische oplossing te leveren voor de maakindustrie. Een gedreven groep techneuten die samen zoeken naar de beste oplossing voor iedere uitdaging. De samenwerking van deze ambitieuze bedrijven is interessant door de gebundelde kennis. Lassen en automatisering zijn twee zaken die de komende jaren veel met elkaar te maken gaan krijgen. Ook het opleidingscentrum van Elektrolas zal een belangrijke rol gaan spelen bij de samenwerking. 

De demo robotcel voor op het demoplein van Elektrolas is onderweg naar Waalwijk. En de scholing van de medewerkers van Elektrolas door ABB op het gebied van programmeren en robotstudio is in volle gang. 

Elektrolas is vanaf nu naast Gecertificeerd Systeem Integrator van de UR Cobots ook Systeem Integrator voor ABB Robotics. Heb jij een leuke lasuitdaging of lasproject wij helpen je graag verder. Mogelijkheden die we je kunnen bieden vanuit onze vestiging in Waalwijk zijn demonstratie en/of lassimulatie van de door jouw te lassen producten. Maar ook scholing van medewerkers en certificering van medewerkers en lasmethoden kunnen wij in eigen huis.

Samen beter, slimmer en veiliger!  


Voor meer informatie kun je terecht bij:
Joost van den Hooven
Telefoon: 0625108991
E-mail: joost@elektrolas.com