Eerste geslaagden NIL opleidingen!

11-06-2015

Afgelopen maart hebben onze eerste geslaagde cursisten hun NIL diploma TIG-lasser niveau 2 en 3 in ontvangst genomen. De deelnemers begonnen in september 2014 aan hun NIL Handvaardigheidsopleiding. Na een 17 weken durende scholing werd deze succesvol afgesloten met een NIL-examen.

De kandidaten zijn gelijk na het ontvangst van hun diploma begonnen met hun vervolgopleidingen. Op zaterdag 28-03-2015 zijn wij van start gegaan met opleidingen TIG, TIG/RVS en MIG/MAG, op diverse niveaus. Wij wensen de kandidaten veel succes met de lasopleidingen!
 
NIL Handvaardigheidscursussen
 
De lascursussen zijn bedoeld voor lassers van verschillende niveaus en worden gegeven onder toezicht van het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL) volgens de Europese kwalificaties op de niveaus l, ll, lll, lV. Na afloop van de lascursus wordt een examen afgenomen en ontvangt de cursist een Elektrolas getuigenschrift en/of een NIL diploma. De cursussen TIG en MAG zullen gedurende 17 of 34 weken, op zaterdagochtend bij Elektrolas gehouden worden. Inschrijven of informatie opvragen kan via dit contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.