5x OOM subsidie van max €1800 voor lasverbetertraject

20-09-2018

Bedrijven waar het laswerk een grote rol speelt, werken continu aan het verbeteren van het lasniveau op de werkvloer. Maar steeds vaker geven deze bedrijven aan dat opleidingen van ROC’s en NIL opleidingen of -certificering niet aansluiten op hun behoefte. Is dit voor jou herkenbaar? Wellicht is ons lasverbetertraject dan ook voor jouw bedrijf interessant.
 

Wat houdt het lasverbetertraject in?

Het traject begint met het in kaart brengen van de behoefte en de ambities van je bedrijf. Daarna volgt een nulmeting bij jou op locatie. Daarbij kijken we niet alleen naar de technische kant, maar ook naar de organisatorische kant van jouw bedrijf. Hoe zijn de personeelszaken geregeld? Hoe borgen jullie kennis? Hoe ga je om met het werven van nieuwe medewerkers? We brengen in kaart welke processen en afdelingen er zijn, of er knelpunten zijn op de werkvloer en over welke kennis jou medewerkers beschikken. We scannen het complete productieproces om te ontdekken waar aanpassingen of vernieuwingen noodzakelijk zijn. Het oplossen van het gat tussen de nulmeting en het einddoel, dat is het lasverbetertraject. Dit traject is een samenwerking tussen OOM en Elektrolas.
 

Wat levert een lasverbetertraject op? 

•      Het brengt je huidige situatie en behoefte gedetailleerd in kaart.
•      Brengt je lasproces naar een hoger niveau.
•      Het vergoot je innovatie- en concurrentiekracht.
•      Een op maat gemaakt bedrijfsopleidingsplan dat aansluit bij de ambities van jouw bedrijf.
 
Kijk voor meer info op www.elektrolas.com/lasverbetertraject.
 
Tijdelijk kan er een bijdrage van max. €1800,- voor dit traject aangevraagd worden bij het OOM. Let op, er kunnen maar maximaal 5 bedrijven hieraan meedoen. 

Wil je weten wat het lasverbetertraject voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan nu contact op.