Veiliger proces met minder faalkosten door kwaliteitseisen te borgen

Zo doen we dat

QC lascontrole

Ondersteuning bij lastechnische dossiers en fabricageboeken. Dit zijn naslagwerken van wie, wat, waar, wanneer en hoe heeft uitgevoerd. Met welke machines en materialen is er volgens welke procedure gewerkt. Bij het gebruik van materialen komen materiaalcertificaten en de opslag hiervan om de hoek kijken. Beoordelen en verwerken van NDO rapportages en eventuele NOBO rapportages. Door een goede kwaliteitscontrole en documentatie kunnen we fabricageboeken complementeren dit is van essentieel belang om mogelijk toekomstige aanpassingen en reparaties goed uit te kunnen voeren.

Onze totaalaanpak - De schijf van vijf


De schijf van vijf van Elektrolas Alle kennis en middelen rond lasvragen hebben wij in eigen huis. Wij zijn één aanspreekpunt voor alle betrokkenen in het lasproces, van aanbesteding tot kwaliteitscontrole. We zijn een totaalaanbieder op lasgebied. We borgen kwaliteit, bieden scholing, verkopen, verhuren en bieden service op lasbenodigdheden.

Kwaliteitsbeheer, verkoop, verhuur, scholing en servicedienst: dat is onze schijf van vijf. Vijf diensten die elkaar versterken. Zo zorgen wij dat onze klanten kunnen excelleren.