Efficiënt inkopen

Ben jij veel kostbare tijd kwijt aan het bestellen van lasbenodigdheden? Of worstel je met een onoverzichtelijk inkoopsysteem? Wil je jouw bestelproces vereenvoudigen en efficiënter maken? WIj hebben de oplossing voor jou! Wij bieden verschillende geautomatiseerde oplossingen aan om jouw bestelproces te vereenvoudigen, zoals een geautomatiseerde voorraadbeheer, persoonlijke bestellijsten of een OCI-koppeling. Door deze koppelingen zijn wij in staat om binnen 24 uur te leveren, zodat jouw productieproces zijn continuïteit kan waarborgen.

Boost jouw inkoopefficiëntie vandaag nog!

Voorraadbeheer

Met de geautomatiseerde uitgiftekast heb je een real-time overzicht in de voorraadniveaus. Geen gedoe meer met handmatige inventarisaties óf verschillende inkoopsystemen. Dankzij de uitgiftekast kun je snel reageren op voorraadbehoeften en bijstellingen plaatsen. Ook is het mogelijk om de bestellingen te automatiseren.

Lasportal

Met Onze Lasportal heb je een veilige en overzichtelijke orderomgeving. Jouw favorieten zijn direct zichtbaar, waadoor je eenvoudig een order kunt plaatsen. Daarnaast kan Onze Lasportal ook gekoppeld worden met jouw inkoopsysteem. Met deze geavanceerde OCI-koppeling kun je rechtstreeks vanuit je eigen bestelomgeving orders plaatsen.

Kom in contact

Kom vandaag nog in contact en ervaar het gemak van geautomatiseerd inkopen!
*

Onze totaalaanpak - De Schijf van Vijf

Alle kennis en middelen rond lasvragen hebben wij in eigen huis. Wij zijn één aanspreekpunt voor alle betrokkenen in het lasproces, van aanbesteding tot kwaliteitscontrole. Elektrolas is een totaalaanbieder op lasgebied. We borgen kwaliteit, geven scholing, innoveren processen, verkopen en verhuren producten en bieden service op lasbenodigdheden.. Dat is onze Schijf van Vijf. Vijf diensten die elkaar versterken. Zo zorgen wij dat onze klanten klaar zijn voor de toekomst.