Betere output door het niveau van de productieafdeling te verbeteren

Zo doen we dat

Workshop tekening lezen

Wanneer meerdere afdelingen met dezelfde technische tekening te maken hebben is het noodzaak dat die tekening door iedereen hetzelfde geïnterpreteerd wordt, anders kan dat grote gevolgen hebben. Zo komt de kwaliteit van het product in gevaar en loopt het productieproces vertraging op. Het is alleen nog niet zo gemakkelijk om zo’n technische tekening goed te kunnen lezen.
Tijdens deze workshop besteden we niet alleen aandacht aan het interpreteren van tekeningen, maar ook aan de eisen waaraan een technische tekening moet voldoen zoals gespecificeerd in de norm NEN-ISO-128-1.

Doel
Het vergroten van je technische kennis en zelfstandig tekeningen kunnen lezen en interpreteren.

Inhoud
  • Europese en Amerikaanse norm
  • Projectie
  • Aanzicht
  • Basis
  • Lijnen
  • Vlakheidstekens
  • Lasnaadaanduidingen
   

Bestemd voor
Iedereen die dagelijks met technische tekeningen werkt of werktuigbouwkundig tekeningen interpreteert.

Algemene informatie
Datum:
Tijd:
Locatie:

Kosten:
Dinsdag 4, 11 en 18 december 2018.
9.00 - 12.00 uur.
Elektrolas Lastechniek BV,
Gompenstraat 9 in Waalwijk.
€ 495,- (excl. BTW) per persoon, voor 3 dagdelen.

Doorgang van deze workshop is afhankelijk van het aantal deelnemers. We hanteren een minimum van 6 en maximum van 15 deelnemers.

Na afloop kun je een verklaring van deelname ontvangen waarmee je jouw kennis aantoonbaar op peil houdt. Deelname levert punten op voor het behalen of verlengen van het kadercertificaat.
 

Onze totaalaanpak - De schijf van vijf


De schijf van vijf van Elektrolas Alle kennis en middelen rond lasvragen hebben wij in eigen huis. Wij zijn één aanspreekpunt voor alle betrokkenen in het lasproces, van aanbesteding tot kwaliteitscontrole. We zijn een totaalaanbieder op lasgebied. We borgen kwaliteit, bieden scholing, verkopen, verhuren en bieden service op lasbenodigdheden.

Kwaliteitsbeheer, verkoop, verhuur, scholing en servicedienst: dat is onze schijf van vijf. Vijf diensten die elkaar versterken. Zo zorgen wij dat onze klanten kunnen excelleren.

 
Elektrolas_Schijf_van_Vijf_Scholing