Betere output door het niveau van de productieafdeling te verbeteren

Zo doen we dat

Smart Industry / Industry 4.0

Kennis en begripsvorming van de veranderingen die nodig zijn om de uitdagingen van Smart Industry te implementeren, worden door experts van essentieel belang gezien voor producerende bedrijven.  Ben jij je ook bewust van hoe ons mooie lasvak door digitalisering gaat veranderen en waarom dit ook moet veranderen?

In publicaties over de 4e industriële revolutie worden vaak begrippen als “Smart Industry” en “Industrial Internet of Things” gebruikt. Het zijn voor veel bedrijven en medewerkers in de lassende industrie abstracte begrippen. Velen zijn zich vanwege de demografische ontwikkelingen in Nederland niet bewust van hoe ons mooie lasvak door digitalisering gaat veranderen en waarom dit ook moet veranderen.   
 
De Smart Industry ontwikkelingen hebben invloed op technische innovatie van nieuw te ontwikkelen businessmodellen, de wijze van produceren, de ontwikkeling van software, lasrobots, lasprocessen en lasapparatuur en ook heel belangrijk: waarom is hierbij de sociale innovatie ook wel genoemd een leven lang leren zo belangrijk voor de lasser/vakman?
Het niveau zal namelijk aan complexiteit in software, integratie en operations management in de lastechniek met een factor 2 of meer toenemen.  Kortom ICT zal in de toekomst de sleutelrol gaan spelen.
Op donderdag 29 november presenteren verschillende interessante partijen hun innovatieve producten of diensten. Zo zal de directeur van LAC je meenemen naar een roadmap waarin de toekomstige ontwikkelingen in de lastechniek worden weergegeven.

Algemene informatie
Datum:
Tijd:
Locatie:

Kosten:
29 november 2018.
13.00 - 17.00 uur.
Elektrolas Lastechniek BV,
Gompenstraat 9 in Waalwijk.
Deelname is kosteloos.

Doorgang van deze inspiratiemiddag is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Na afloop kun je een verklaring van deelname ontvangen waarmee je jouw kennis aantoonbaar op peil houdt. Deelname levert punten op voor het behalen of verlengen van het kadercertificaat.

Onze totaalaanpak - De schijf van vijf


De schijf van vijf van Elektrolas Alle kennis en middelen rond lasvragen hebben wij in eigen huis. Wij zijn één aanspreekpunt voor alle betrokkenen in het lasproces, van aanbesteding tot kwaliteitscontrole. We zijn een totaalaanbieder op lasgebied. We borgen kwaliteit, bieden scholing, verkopen, verhuren en bieden service op lasbenodigdheden.

Kwaliteitsbeheer, verkoop, verhuur, scholing en servicedienst: dat is onze schijf van vijf. Vijf diensten die elkaar versterken. Zo zorgen wij dat onze klanten kunnen excelleren.

 
Elektrolas_schijf_van_vijf_scholing