Betere output door het niveau van de productieafdeling te verbeteren

Zo doen we dat

Smart Industry / Industry 4.0

Kennis en begripsvorming van de veranderingen die nodig zijn om de uitdagingen van Smart Industry te implementeren, worden door experts van essentieel belang gezien voor producerende bedrijven.  Ben jij je ook bewust van hoe ons mooie lasvak door digitalisering gaat veranderen en waarom dit ook moet veranderen?
In publicaties over de 4e industriële revolutie worden vaak begrippen als “Smart Industry” en “Industrial Internet of Things” gebruikt. Het zijn voor veel bedrijven en medewerkers in de lassende industrie abstracte begrippen. Velen zijn zich vanwege de demografische ontwikkelingen in Nederland niet bewust van hoe ons mooie lasvak door digitalisering gaat veranderen en waarom dit ook moet veranderen.   
 
De Smart Industry ontwikkelingen hebben invloed op technische innovatie van nieuw te ontwikkelen businessmodellen, de wijze van produceren, de ontwikkeling van software, lasrobots, lasprocessen en lasapparatuur en ook heel belangrijk: waarom is hierbij de sociale innovatie ook wel genoemd een leven lang leren zo belangrijk voor de lasser/vakman?
Het niveau zal namelijk aan complexiteit in software, integratie en operations management in de lastechniek met een factor 2 of meer toenemen.  Kortom ICT zal in de toekomst de sleutelrol gaan spelen.

Doel
Kennis delen over de ontwikkelingen die gaande zijn op het gebied van digitalisering van het lasvak.


Wil je meer informatie over deze inspiratiesessie? Neem contact op met Joost van den Hooven via 0416-336777 of laat ons contact met jou opnemen.

Onze totaalaanpak - De schijf van vijf


De schijf van vijf van Elektrolas Alle kennis en middelen rond lasvragen hebben wij in eigen huis. Wij zijn één aanspreekpunt voor alle betrokkenen in het lasproces, van aanbesteding tot kwaliteitscontrole. We zijn een totaalaanbieder op lasgebied. We borgen kwaliteit, bieden scholing, verkopen, verhuren en bieden service op lasbenodigdheden.

Kwaliteitsbeheer, verkoop, verhuur, scholing en servicedienst: dat is onze schijf van vijf. Vijf diensten die elkaar versterken. Zo zorgen wij dat onze klanten kunnen excelleren.

 
Elektrolas_schijf_van_vijf_scholing