Betere output door het niveau van de productieafdeling te verbeteren

Zo doen we dat

Inspiratiesessie De toekomst van het lassen in NL


In publicaties over de 4e industriële revolutie worden vaak begrippen als “Smart Industry” en “Industrial Internet of Things” gebruikt. Het zijn voor veel bedrijven en medewerkers in de lassende industrie abstracte begrippen. 

De Smart Industry ontwikkelingen hebben invloed op technische innovatie van nieuw te ontwikkelen businessmodellen, de wijze van produceren, de ontwikkeling van software, lasrobots, lasprocessen en lasapparatuur en ook heel belangrijk: waarom is hierbij de sociale innovatie ook wel genoemd een leven lang leren zo belangrijk voor de lasser/vakman? Het niveau zal aan complexiteit in software, integratie en operations management in de lastechniek met een factor 2 of meer toenemen. 
 

Doel

Kennis delen over de ontwikkelingen die gaande zijn op het gebied van digitalisering van het lassen.
 

Programma

Deze informatie volgt zo snel mogelijk.


Na afloop kun je een certificaat van deelname ontvangen waarmee je jouw kennis aantoonbaar op peil houdt. Deelname levert punten op voor het behalen van het kadercertificaat.
 

Algemene informatie

Datum:
Tijd:
Locatie:

Kosten:
18 april 2019
08.30 - 12.00 uur
Elektrolas Lastechniek BV,
Gompenstraat 9 in Waalwijk.
Deelname is kosteloos.
.

Onze totaalaanpak - De schijf van vijf


De schijf van vijf van Elektrolas Alle kennis en middelen rond lasvragen hebben wij in eigen huis. Wij zijn één aanspreekpunt voor alle betrokkenen in het lasproces, van aanbesteding tot kwaliteitscontrole. We zijn een totaalaanbieder op lasgebied. We borgen kwaliteit, bieden scholing, verkopen, verhuren en bieden service op lasbenodigdheden.

Kwaliteitsbeheer, verkoop, verhuur, scholing en servicedienst: dat is onze schijf van vijf. Vijf diensten die elkaar versterken. Zo zorgen wij dat onze klanten kunnen excelleren.

 
Elektrolas_Schijf_van_vijf_Scholing