Onze klanten

VDL Systems, Michel van der Staak

"Voor ons is goed lasadvies van cruciaal belang. We werken met roestvast staal, dat is een ingewikkeld product waarbij veel kan fout gaan. Lasapparatuur verkopen kan iedereen; we zijn klant bij Elektrolas vanwege de technische ondersteuning en het advies op maat. Het stralen van oppervlakken bijvoorbeeld, wat voor machine kunnen we daarvoor het beste gebruiken? Met dat soort vragen kunnen we bij Elektrolas terecht.

“De IWT'er die bij ons langskomt, voegt veel waarde toe. Voor een recent project heeft deze lasadviseur ons een uitgebreid advies gegeven, rapportages gemaakt en geholpen bij lasproblemen."

Reyimpo opslagtanks, Dennis Weisbeek

“De laatste jaren is ons bedrijf gegroeid van drie naar tien man personeel. Op lasgebied betekent dit dat er nogal wat aparte ‘lasdingetjes’ voorbij zijn gekomen, waarbij Elektrolas ons steeds heeft ondersteund. Gietstaal lassen bijvoorbeeld, dat komt bij ons zelden voor. Dan bel ik Elektrolas, en weten ze te vertellen welke elektroden ik nodig heb en hoe ik moet lassen. Ze nemen ook al onze LMK’s af, leveren de machines, de slijpgereedschappen en de lasdraad.”
 
“Service is voor mij belangrijk. Sommige onderdelen zal ik ergens anders vast goedkoper kunnen krijgen. Maar het gaat mij om het totaalplaatje. Als er iets aan de hand is, stappen ze direct in de auto. Ze willen je gewoon graag helpen. Ik hoop er nog lang over de vloer te komen, en volgens mij is dat wederzijds.” 

Jac Reijns staalconstructie, Ard van Boxel

“Bij Elektrolas weten ze waar ze het over hebben; ze werken no nonsens, open en eerlijk. Dat past goed bij ons. Voor EN1090 hebben ze de validatie gedaan van onze lasapparatuur, en ook het LK traject nemen ze van A tot Z af. Dat gaat heel snel en praktisch. We zetten samen uiteen wat we nodig hebben, prikken een datum, één van de jongens komt langs en het is geregeld. Zo ook met de 50504, dat moet één keer per jaar gebeuren. Elektrolas meldt dat op tijd, wij kunnen het goed inplannen, krijgen een keurig kallibratierapport en Klaar is Kees. Alles gebeurt hier in onze werkplaats en ze komen langs wanneer het ons schikt. We zijn gewoon hartstikke tevreden, daar komt het op neer.”

Arodo, Frank Appels

“Via een relatie kwam ik terecht bij Elektrolas. Hiervoor hadden we een andere leverancier, maar daar had ik altijd het gevoel dat we gefopt werden. Bij Elektrolas is dat zeker niet het geval. Wat me aanspreekt, is dat ze altijd meedenken. Als we ergens ideeën over hebben geven ze aan wanneer er een oplossing is die beter bij ons past, ook als dat betekent dat ze er zelf minder aan verdienen. Dat waardeer ik. Ook hun themadagen zijn nuttig, er wordt altijd een aspect tot in detail behandeld.”