Vacature Management Assistent

10-01-2020

Wij van Elektrolas beloven je geen gouden bergen. 

Shit. Wat dan wel? Afwisseling. Wat zeggen we? Geen uur is hetzelfde. Je vliegt (bij wijze van spreken dan hè, je gaat gewoon met de benenwagen) van vergadering naar evenement en blijft lachen. Altijd blijven lachen. Natuurlijk loopt het op rolletjes, want je organiseert ieder overleg en ieder evenement helemaal zelf. Wie doet dat beter dan jij? Juist. Niemand. 

En dan?

Dan ben je aanwezig bij een vergadering. Om niet in slaap te vallen notuleer je alles wat er wordt gezegd. Je bewaakt de actiepunten en als iemand zijn actiepunten niet afhandelt? Pak je dat gewoon zelf op en voer je het uit. Wel zo makkelijk. 

Oplossingsgericht denken zit in je bloed en je kunt multitasken als de beste. Jij zorgt voor overzicht en structuur en support de hele organisatie. Je bedenkt, organiseert, belt, bestelt, helpt en maakt jezelf onmisbaar. 

We kunnen beter zeggen wat je niet doet. Je speelt geen spelletjes patience op je pc en je telt nooit de minuten af tot je naar huis mag. Dat nooit. Erewoord. En verder? Eh ja, verder, dus zo ongeveer alles.

Goed, we vragen het onmogelijke. Dat beseffen we, maar we zijn nu eenmaal geen gemiddeld bedrijf. We schepen je niet af met een habbekrats, maar je ontvangt een goed salaris. En minstens zo belangrijk: je zult je geen seconde vervelen en we hebben een geweldige werksfeer. En ja, je verwacht het niet, we zijn wat je noemt een informeel bedrijf.

Ben jij die lachende ADHD’er die alles kan en nog meer wil? Iemand die verveling erger vindt dan stress? Elektrolas heeft je nodig. Solliciteer dus vandaag nog!


Stuur ons je CV en een korte motivatie via pz@elektrolas.com t.a.v. Anja Kulon en je hoort zo snel mogelijk van ons.
.