Elektrolas zoekt enthousiaste en ervaren lasdocent!

14-05-2018

Samen met je collega lasdocenten verzorg je onze lasopleidingen. Je bent mede verantwoordelijk voor het opleiden en begeleiden van cursisten naar een succesvolle afronding van het NIL handvaardigheids-examen niveau 1 t/m 4, zowel praktisch als theoretisch. De lessen vinden zowel ’s avonds als overdag plaats en worden verzorgd in blokken van 3 uur. Waarin de praktijk evenals de theorie door de lasdocent wordt aangereikt.

Je hebt een MBO werk- en denkniveau. Daarnaast beschik je over minimaal twee (NIL) handvaardigheidsdiploma’s op niveau 4 en minimaal één diploma op niveau 3, eventueel aangevuld met lasserscertificaten. Ook beschik je over voldoende theoretische bagage (liefst op IWT niveau) om de theorielessen te verzorgen. Je bent communicatief vaardig en je kunt je verplaatsen in het niveau van de cursisten. Samen met het team van lasdocenten ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de lasopleidingen en de lasschool.

Wij bieden een uitdagende (parttime)functie binnen een informele organisatie. Onze afdeling scholing bestaat uit een team van gemotiveerde collega’s die nauw samenwerken. Omdat de cursist bij ons centraal staat, werken wij met kleine groepen in een lasschool met de modernste apparatuur.

Wil je aan de slag als lasdocent bij Elektrolas? Stuur jouw cv en motivatie naar pz@elektrolas.com.