Lasapparatuur huren

Het klinkt heel makkelijk, een lasapparaat huren. Maar wat ga je lassen? Welke materiaalsoort? Welke dikte? Met welk proces ga je lassen? Heb je beschermgas nodig? Welke lasdraad is het beste? De antwoorden op dit soort vragen zijn essentieel om jouw klus te laten slagen. Bij Elektrolas huur je geen lasmachine, je huurt bij ons de mogelijkheid om de juiste las te kunnen leggen.

Lasapparatuur huren: de voordelen

  • Snel en tijdelijk opschalen
  • Lassen met de nieuwste technologieën
  • Altijd de juiste apparatuur voor speciale projecten
  • Voorkomt grote investeringen
  • Mogelijkheid tot operational lease

Beschrijf voor ons de klus en wij vertellen je precies wat nodig is om de klus te klaren. Voor meer informatie neem contact op met onze klantsupport.
lasapparatuur-huren
klantsupport-verhuur

Hoe werkt huren bij Elektrolas?

Heb jij een klus waarvoor je materiaal wil huren? Wij delen graag onze expertise zodat je optimaal aan de laswerkzaamheden kan beginnen. Hiervoor hebben wij eerst wat informatie nodig.
 
  1. Vul het formulier aanvraag verhuur in
  2. Onze klantsupport belt je binnen 24 uur terug
  3. Jij bent optimaal voorbereid om de juiste las te leggen  

Welke lasapparatuur kan je huren bij Elektrolas?

Elektrolas heeft een ruim assortiment om snel je lascapaciteit te verhogen. Alle machines worden werkend en met instructie geleverd. Deze machines zijn nooit ouder dan 3 jaar en worden na iedere klus opnieuw gekeurd om te voldoen aan alle veiligheidsnormen.

Je kunt bij ons de volgende lasapparatuur huren:
 
rollenbank-verhuur

Nog vragen over onze verhuur?

Voor meer informatie kan je altijd contact opnemen met onze klantsupport. 

Onze totaalaanpak - De Schijf van Vijf

Alle kennis en middelen rond lasvragen hebben wij in eigen huis. Wij zijn één aanspreekpunt voor alle betrokkenen in het lasproces, van aanbesteding tot kwaliteitscontrole. Elektrolas is een totaalaanbieder op lasgebied. We borgen kwaliteit, geven scholing, innoveren processen, verkopen en verhuren producten en bieden service op lasbenodigdheden. Dat is onze Schijf van Vijf. Vijf diensten die elkaar versterken. Zo zorgen wij dat onze klanten klaar zijn voor de toekomst.