Innovatieslag maken door het digitaliseren van de laswerkplaats

zo doen we dat

Digitaliseren van de laswerkplaats

Digitalisering is een term die bij veel bedrijven al doorgevoerd is op kantoor, maar vaak nog niet op de werkvloer.  Een gegeven waar Elektrolas graag bij ondersteunt onder het Pilot traject 'Digitalisering van de werkvloer'. De basis van deze pilot is de toenemende vraag van eindklanten om traceerbaarheid en kwaliteitsborging van de producten. Wie heeft het gelast, hoe is het gelast en wanneer is het gelast? Hier moet de maakindustrie iets mee, en daar gaan wij bij helpen.
 

Wat bereik je met het digitaliseren van de laswerkplaats?

  • Het eenvoudig beschikbaar maken van lasdata voor inzicht in kwaliteit, doorlooptijd en traceerbaarheid
  • Door te investeren in digitaal werken ga je informatie verkrijgen om efficiënter te werken 
  • Inzicht en overzicht voor, tijdens en na het lassen
  • Maar wellicht is de belangrijkste het voldoen aan de eisen die de klant van morgen stelt
 

Wordt vervolgd...

Het concept wordt op dit moment inhoudelijk nog verder opgezet. Houd onze nieuwsbrief in de gaten of volg ons op LinkedIn. Wil je er zeker van zijn dat je geen enkele update over de pilot mist? Schrijf je dan alvast in via onderstaand formulier.
 

Houdt mij op de hoogte over de pilot

*
*
*
*
*

Ook interessant om te bekijken:

Onze totaalaanpak - De schijf van vijf


Alle kennis en middelen rond lasvragen hebben wij in eigen huis. Wij zijn één aanspreekpunt voor alle betrokkenen in het lasproces, van aanbesteding tot kwaliteitscontrole. We zijn een totaalaanbieder op lasgebied. We borgen kwaliteit, bieden scholing, verkopen, verhuren en bieden service op lasbenodigdheden.

Kwaliteitsbeheer, verkoop, verhuur, scholing en servicedienst: dat is onze schijf van vijf. Vijf diensten die elkaar versterken. Zo zorgen wij dat onze klanten kunnen excelleren.