Innovatieslag maken door het digitaliseren van de laswerkplaats

zo doen we dat

Pilot traject Digitaliseren van de laswerkplaats


Slimmer werken dan de concurrentie. Door middel van dit pilot traject gaat Elektrolas aan de slag met het digitaliseren van jouw laswerkplaats. We helpen je te innoveren door digitalisering, slimmer werken en flexibel werken. Dat doen we door je lasmachines te koppelen aan je netwerk.

Waarom deze pilot?

Digitalisering is een term die bij veel bedrijven al is doorgevoerd op kantoor, maar nog niet op de werkvloer.  Een gegeven waar Elektrolas graag bij gaat ondersteunen onder het pilot traject “Digitalisering van de laswerkplaats".

De basis van dit pilot traject is de toenemende vraag van eindklanten om traceerbaarheid en kwaliteitsborging van de producten. Wie heeft het gelast hoe is het gelast en wanneer is het gelast? Hier moet de maakindustrie iets mee, en daar gaan wij bij helpen.

We willen bij dit concept de drempel laag houden bij de gebruiker en onze betrokkenheid hoog. Samen beter, slimmer en veiliger.
 

Wat bereik je met het digitaliseren van de laswerkplaats?

  • Het eenvoudig beschikbaar maken van lasdata voor inzicht in kwaliteit, doorlooptijd en traceerbaarheid
  • Door te investeren in digitaal werken ga je informatie verkrijgen om efficiënter te werken 
  • Inzicht en overzicht voor, tijdens en na het lassen brengt vele voordelen met zich mee
  • Maar wellicht is de belangrijkste het voldoen aan de eisen die de klant van morgen stelt
  • Een sterk verbeterde concurrentiepositie
 

Wordt vervolgd...

Het concept wordt op dit moment inhoudelijk nog verder opgezet. Houd onze nieuwsbrief in de gaten of volg ons op LinkedIn. Wil je er zeker van zijn dat je geen enkele update over de pilot mist? Schrijf je dan alvast in via onderstaand formulier.
 

Houdt mij alvast op de hoogte over de pilot

*
*
*
*
*

Ook interessant om te bekijken:

Onze totaalaanpak - De schijf van vijf


Alle kennis en middelen rond lasvragen hebben wij in eigen huis. Wij zijn één aanspreekpunt voor alle betrokkenen in het lasproces, van aanbesteding tot kwaliteitscontrole. We zijn een totaalaanbieder op lasgebied. We borgen kwaliteit, bieden scholing, verkopen, verhuren en bieden service op lasbenodigdheden.

Kwaliteitsbeheer, verkoop, verhuur, scholing en servicedienst: dat is onze schijf van vijf. Vijf diensten die elkaar versterken. Zo zorgen wij dat onze klanten kunnen excelleren.