CERTIBANK: online certificatenbeheer LK en LMK

CERTIBANK is een online beheersysteem van Laskwalificaties (LK) en Lasmethodekwalificaties (LMK), ontwikkeld door Elektrolas.

In CERTIBANK kun je al je lasserskwalificaties (LK) en lasmethodekwalificaties (LMK) online bewaren en is in één overzicht te zien welke lassers voor welke lasopdrachten gecertificeerd zijn. Bovendien signaleert het systeem wanneer kwalificaties bijna verlopen zijn en stuurt dan automatisch een uitnodiging voor een lasproef. Op deze manier heeft een lasser nooit meer last van een ongeldig certificaat!

Ook kan een lasser, voorman en lascoördinator met dit systeem altijd en overal ter wereld laskwalificaties en lasmethodenkwalificaties opvragen. Dit is niet nieuw, maar de kracht van CERTIBANK zit hem in de selectie mogelijkheden. Een lascoördinator, projectleider of QC-er heeft de mogelijkheid om in één overzicht te zien welke lassers voor welke lasopdracht gecertificeerd zijn. Men kan op alle belangrijke parameters selecteren waaronder lasproces, materiaal type, lasposities en plaatdikte.

Neem contact op met Elektrolas via info@elektrolas.com of 0416-336 777 en ontdek de voordelen van CERTIBANK.


Heb je al een account, kun je hier inloggen.